<< Vorige

Klushuis nabij Mátra

Ref : ID050

Financiele informatie :

Prijs 15 000 €

Details :

Hongaarse woning op een ruim perceel gevuld met diverse fruitbomen, in het dorp Halmajugra. Achter de woning is er uitzicht op de heuvels. De woning ligt bij een populair Hongaars wintersport-gebied van het Mátra-gebergte en slechts 60 kilometer van de hoofdstad van Hongarije: Boedapest. De woning is aan renovatie toe, maar is bouwtechnisch in orde.

De woning is geheel vrijstaand op een ruim perceel. In de achtertuin staan diverse fruitbomen, een waterput en heeft men uitzicht op de heuvels.

Alle ruimtes van de woning bevinden zich op de begane grond. In het huis is een ruime keuken met een aparte voorraadkamer, een woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en een toilet. Tevens is er een terras bij de woning.

De woon-slaapkamer is voorzien van massief houten parketvloer. De rest van de begane grond is betegeld, inclusief het terras.

Onder de woning is een ruime kelder. In het verlengde van het hoofdgebouw zijn diverse ruimtes waaronder: een zomerkeuken, voorraadkamer, gemetselde open haard, garage en een stal. Er is leidingwater, gas en elektriciteit in de woning aanwezig.

Terug naar de lijst