Dubbelhuis nabij Mátra

Ref : ID049

Financiele informatie :

Prijs 20 000 €

Details :

Bewoonbaar oppervlak 130 m²
Opp. terrein 4 500 m²

In het noord-oosten van Hongarije, vlakbij een bekend Hongaars wintersport en natuurgebied, wat bekend is door het Mátra gebergte, staat deze ruime woning. In het Mátra ligt het hoogste punt van Hongarije: de Kékestetö. De woning staat in het gemoedelijke dorpje Halmajugra, dat slechts 60 kilometer van de Hongaarse hoofdstad Boedapest ligt.

De woning is geheel vrijstaand op een ruim perceel. In de achtertuin bevindt zich een garage en een mooi terras dat bijvoorbeeld te gebruiken is voor een barbecue. Het terras wordt gesierd door een prachtige blauwe regen en is omgeven met mooie dennenbomen.  

Het huis is in twee woningen verdeeld en is daardoor geschikt voor twee families om permanent in te wonen.

De grote woning bevindt zich aan de straatkant en heeft een oppervlakte van 85m2. Deze woning telt drie kamers van 29m2, 17m2 en 7m2 en een keuken, bijkeuken, badkamer, apart toilet en een hal naar het terras.

De andere woning is in het verlengde van het hoofdgebouw met een aparte ingang en telt 45m2. Hier bevind zich een hal, een kamer, keuken, bijkeuken en een badkamer.

In de kleinere woning is een keramiek kachel te vinden, de rest wordt verwarmd door electrische kachels. De keuze voor elektrische kachels is mede door de goedkope electriciteit. Gasaansluiting is bij de woning aanwezig.

Het huis ligt ongeveer 60 kilometer van de hoofdstad Boedapest, 10 kilometer van de provincie-hoofdstad Gyöngyös en 5 kilometer van de autosnelweg M3.

Het dorp heeft ongeveer 1300 inwoners en er zijn diverse winkels, een supermarkt, een bank, postkantoor en een dokterspraktijk.

Terug naar de lijst